Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 6. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: De­mo­met­sät kas­va­vat kai­vat­tua tietoa – Ro­va­nie­mel­le pe­rus­tet­tu­ja alueita aiotaan tutkia seu­raa­vat sata vuotta

Itsenäisyyspäivä: Suomi juhlii tänään 105-vuo­tis­ta it­se­näi­syyt­tään – Lapin Kansa seuraa juhlia paikan päällä

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Patrian toi­mi­tus­joh­ta­ja vä­läyt­tää mah­dol­li­suut­ta viedä aseita suoraan val­mis­ta­jal­ta Uk­rai­naan – Kaik­ko­nen vaatii puo­lus­tus­teol­li­suut­ta ki­ris­tä­mään tahtia

Patrian toimitusjohtajan Esa Rautalingon mukaan yhtiö on jo kiihdyttänyt tuotantoaan, kun puolustustarvikkeiden kysyntä on Euroopassa ennätystasolla. Yhtiön panssaroidut ajoneuvot kahmivat tilauksia Euroopasta.

Patrian 6x6-ajoneuvoja oli jo puolustuskäytössä Latviassa huhtikuussa. Nato-maa on tilannut Patrialta 200 panssaroitua miehistönkuljetusajoneuvoa.
Patrian 6x6-ajoneuvoja oli jo puolustuskäytössä Latviassa huhtikuussa. Nato-maa on tilannut Patrialta 200 panssaroitua miehistönkuljetusajoneuvoa.
Kuva: TOMS KALNINS

Patrian toimitusjohtaja Esa Rautalinko ja muut suomalaisen puolustusteollisuuden johtajat keskustelevat ensi viikolla puolustusministeri Antti Kaikkosen (kesk.) kanssa mahdollisuudesta kiihdyttää tuotantoa.

Puolustustarvikkeista on pulaa joka puolella Euroopassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.