Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Päi­vä­kir­ja: Pään saa nyt hel­pos­ti se­kai­sin

Vanheneminen on omalla kohdalla helppo huomata esimerkiksi huvipuistoreissun aikana. Lapsena mikään ei pelottanut, eikä mistään laitteesta mennyt pää sekaisin.

Taannoinen vierailu tivoliin oli jälleen muistutus siitä, että oma toleranssi huvipuistolaitteiden osalta on laskenut hyvin alas. Pyöritys ja vispaus saa pään pyörälle, vaikka sinällään intoa olisi vielä käydä kaikki mahdolliset laitteet läpi.

Omasta mielestä tivolin rajuin laite on Mega flip. Tämä edellä mainittu laite pyörähtelee ja tekee lenkin akselin ympäri. Parhaimmillaan, tai pahimmillaan, huvipuistokävijä pyörähtää laitteen kyydissä varsin korkealla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.