Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 6. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: De­mo­met­sät kas­va­vat kai­vat­tua tietoa – Ro­va­nie­mel­le pe­rus­tet­tu­ja alueita aiotaan tutkia seu­raa­vat sata vuotta

Itsenäisyyspäivä: Suomi juhlii tänään 105-vuo­tis­ta it­se­näi­syyt­tään – Lapin Kansa seuraa juhlia paikan päällä

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ou­nas­vaa­ran ke­hit­tä­mi­nen silta pa­rem­paan

Kiitokset sekä Rovaniemen kaupungille että Lapin Kansalle rovaniemeläisille tärkeän Ounasvaaran kehittämisen kattavasta käsittelystä ja lennokkaasta visioinnista. Sisägolfkenttiä odoteltaessa voidaan aloittaa helpommilla.

Ounasvaaran laajan ja upean latuverkon akilleen kanta sijaitsee keskeisellä paikalla Hiihtomajantien ylityksessä Lappi Areenan p-alueen risteyksen yläpuolella. Tässä solmukohdassa ensilumenladun ja hiihtostadionin latuverkot yhtyvät Isorakan verkkoon. Tässä hiihtäjät joutuvat ottamaan sukset pois jalasta ja kävelemään liukkailla mononpohjilla tien yli turistibussien odottaessa. Paikkaan sopisi erinomaisesti silta.

Sillan tulisi olla riittävän korkea, jotta linja-autot ongelmitta mahtuvat sen ali ja riittävän pitkä ja loiva, jotta hiihtäminen sen yli on turvallista. Silta on näkyvällä paikalla ja se kannattaisi hyödyntää markkinoinnillisesti: tekstinä Rovaniemi tai Ounasvaara, kuvituksena joulupukkia, revontulia tai vaikka paikallista yritystoimintaa kelkkoineen ja leikkipaikkavälineineen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.