Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ou­nas­vaa­ral­la ur­heil­laan tal­vi­ki­so­jen hen­ges­sä – su­per­vii­kon­lop­puun mahtuu hiihdon Suomen cupia sekä mä­ki­hy­pyn ja yh­dis­te­tyn SM-ki­saa

Vanhaa talvikisojen henkeä on aistittavissa viikonvaihteessa Ounasvaaran hiihtostadionilla, jossa kahden kisapäivän aikana ratkotaan hiihdon Suomen cupin pisteitä sekä mäkihypyn ja yhdistetyn hiihdon SM-mitaleita.

– Hienoa, että kaikki pohjoismaiset hiihtolajit saadaan yhteen koko viikonlopun ajaksi, Suomen Hiihtoliiton maastohiihdon lajipäällikkö ja Suomen cupin kilpailunjohtaja Eero Hietanen toteaa tyytyväisenä.

Rovaniemen Suomen cupissa sivakoidaan lauantaina normaalimatkat (v) ja sunnuntaina sprintit (p). Naisten 10 kilometrin kilpailuun on ilmoittautunut 67 ja miesten 16,5 kilometrin kilpailuun 136 suksenkuljettajaa. Sprintissä vastaavat lukemat ovat 79 naista ja 108 miestä.

Mukana ovat kaikki kotimaiset huiput Ikaalisten Urheilijoiden Krista Pärmäkoskesta ja Puijon Hiihtoseuran Iivo Niskasesta sekä Suomen cupin avauskisan (Vuokatti 2.11.)

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.