Pääkirjoitus: Suden kan­nan­hoi­dol­li­nen jahti on aloi­tet­ta­va Suo­mes­sa mah­dol­li­sim­man pian

Kolumni: Ur­baa­ni­suo­ma­lais­ten li­han­syö­jien it­se­pe­tos etsii ver­tais­taan kaupan li­ha­tis­kil­lä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ou­nas­ras­tit palaa nor­maa­liin jär­jes­tyk­seen 30.6. - oma­toi­mi­ras­tit jat­ku­vat myös

Alkukesän omatoimikauden jälkeen palaavat Ounasrastit Rovaniemellä normaaleihin järjestelyihin tiistaina 30.6. alkaen. Ensimmäiset normaalit Ounasrastit järjestetään siis Kalliovaarassa 30.6. klo 17.00-19.00. Tarkemmat ohjeet toimintaan normaaleille Ounasrasteilla päivitetään ennen ensimmäistä tapahtumaa, mutta pääosin toimitaan kuten viime vuonnakin.

Omatoimirastit saavuttivat kuitenkin niin suuren suosion, että loppukesän Ounasrastit ovat omatoimisesti suunnistettavissa kunkin viikon keskiviikosta sunnuntaihin. Omatoimirastien kartat ovat jaossa vain rastilipussa, niitä ei ole enää saatavilla Punaiselta tuvalta tulostettuna. Rastilipusta kartan saa maksamalla 6 €:n karttamaksun tai kuulumalla ilmaisryhmiin (kausikortti, etukäteen maksettu, suunnistuskoululainen tai suunnistuksen ryhmämaksun maksanut nuori) kuten aikaisemminkin. Omatoimirasteilla maastossa on rastiliput sekä koodit.

Jatkossa rastilipusta löytyy siis kaksi Ounasrasti-tapahtumaa samalle viikolle: Ounasrastit 2020 (ajankohta tiistai 17-19) sekä Omatoimi Ounasrastit 2020 (ajankohta ke-su).

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.