Mainos

Omiin tar­pei­siin sopiva vaih­to­au­to saa arjen rul­laa­maan pa­rem­min – ”Jo­kai­sen arki ja tarve on eri­lai­nen”

Pörhö Rovaniemi - Natiivi Jarno pallari

Yksi haluaa vaihtaa sedaninsa farmariin, kun perheeseen on tulossa karvaturri. Toisella tulee tarve korkeammalle maavaralle uuden luontoharrastuksen tai ikääntymisen vuoksi. Uusioperhe taas saattaa huomata, ettei viisipaikkainen auto riitä enää mihinkään.

Jo yli 15-vuotisella urallani olen pistänyt merkille, että omien tarpeiden mukaan vaihdettu auto tuo omistajalleen paljon helppoutta ja sujuvuutta arkeen. Arki rullaa paremmin, kun kulkupeliltä löytyy ominaisuudet, jotka ovat omistajalle juuri sen hetkisessä elämäntilanteessa tarpeellisia.

Myyjänä minun on tärkeintä astua asiakkaan saappaisiin ja miettiä, millainen auto palvelee häntä parhaiten. Meillä kaikilla on omanlainen arki ja tarve. Miksi minä tekisin tietyn päätöksen autokaupassa juuri nyt enkä huomenna?

”Millainen auto palvelee asiakkaan arkea parhaiten juuri nyt?”

Jotta voi luottaa asioiden loksahtavan kohdilleen

Elämään mahtuu paljon myös yllätyksiä. Paljon sellaista, mikä voi muuttaa arkea. Jos autosta pitää syystä tai toisesta luopua, on asiakkaalle usein tärkeintä, että muutoksessa on tukena tuttu myyjä, jolle on helppo puhua. Sellainen, jonka kanssa voi luottaa asioiden loksahtavan kohdilleen.

Mieleeni on jäänyt erityisesti yksi vanhempi pariskunta. Tein heidän kanssaan vuosien varrella useammat autokaupat, ja meistä tuli ystäviä. Erään kerran nainen tuli kuitenkin puheilleni yksin, ilman isäntää. Mies oli hoitanut perheen autoiluasiat siihen asti, joten arvasin jotain vakavampaa tapahtuneen. Niinhän se oli. Mies oli menehtynyt ja rouva jäänyt yksin auton kanssa, jonka ajamiseen hänellä ei ollut edes korttia. Nainen tahtoi luopua autosta ja kaupan olevan niin luotettava, ettei hänen tarvitsisi enää jälkeenpäin huolehtia asiasta. Olin valmis kantamaan vastuun myymästäni autosta. Ostin auton meille takaisin ja hoidin kaiken tarvittavan kuntoon.

Auton vaihtamisessa ei ole ikinä kyse vain auton vaihtamisesta: jokaisella vaihtoautolla on tarinansa. Tarkemmin sanottuna jokaisella vaihtoautokaupoille tulevalla ihmisellä on oma tarinansa.

”Auton vaihtamisessa ei ole ikinä kyse vain auton vaihtamisesta.”

Tehdastakuuseen verrattava Pörhötakuu vaihtoautoille

Auto on yksi elämän suurimmista hankinnoista. Vähän käytetty Pörhötakuu-vaihtoauto on hyvä vaihtoehto uudelle ajoneuvolle silloin, kun auton hankinta tulee ajankohtaiseksi. Takuu myönnetään korkeintaan viisi  vuotta vanhoille autoille, ja se on verrattavissa tehdastakuuseen. Se antaa ostajalle mielenrauhaa.

Väljemmän asumisen vuoksi auto on lappilaiselle usein elintärkeä. Vaihtoautokaupassa päätökset myös tehdään nopeasti, koska kahta samanlaista autoa ei ole ja kysyntä on kova. Siksi sekä vaihtoauton ostaminen että myyminen edellyttävät luottamusta. Sutkaaminen ei kuulu tämän päivän autokauppaan, ja Pörhötakuu on osoitus siitä. Autan mielelläni omiin tarpeisiin sopivan vaihtoauton valinnassa. Oikein valittu vaihtoauto auttaa arjenkin rullaamaan paremmin.

Kirjoittaja on Pörhö Vaihtoautokeskus Rovaniemen automyyjä.

Tutun automyyjän luo on helppo tulla avoimin kortein. Sen tietää myös Hannu Kärkkäinen (oik.), jonka kanssa Jarno (vas.) on tehnyt vuosien varrella noin 20 autokauppaa. Kärkkäisen viimeisin hankinta on Pörhötakuu-vaihdokki, Volkswagen Golf -16.
Tutun automyyjän luo on helppo tulla avoimin kortein. Sen tietää myös Hannu Kärkkäinen (oik.), jonka kanssa Jarno (vas.) on tehnyt vuosien varrella noin 20 autokauppaa. Kärkkäisen viimeisin hankinta on Pörhötakuu-vaihdokki, Volkswagen Golf -16.
PÖRHÖN AUTOLIIKE

Mietitkö auton myymistä, ostamista tai vaihtamista?

Vaivattomimmat autokaupat voit tehdä vaikkapa suoraan kotisohvaltasi. Toimitamme uuden kulkupelisi kotiovellesi 24 h:n sisällä kaupanteosta ja viemme vanhan luottoratsusi mennessämme etsimään uutta kotia. Jos tallissasi tai pihassasi on ylimääräinen auto, ostamme ja noudamme sen nopeasti sekä vaivattomasti.

Soita minulle tai tule käymään, niin juodaan kahavit. Mietitään sinulle tai perheellesi sopivin ratkaisuTehdään parhaat kaupat yhdessä: Jarno Pallari, 020 762 4359, jarno.pallari@porho.fi

Pörhö Rovaniemi Vaihtoautokeskus

PÖRHÖN AUTOLIIKE

Pörhö Rovaniemi on osa Pörhö-ketjua, johon kuuluu 13 autoliikettä. 67-vuotias Pörhön Autoliike on perustettu Torniossa vuonna 1956, ja on siten yksi Suomen vanhimmista toimijoista alalla. Ketjun liikkeet sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Lapissa, Kainuussa, Koillismaalla, Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla sekä Pohjois-Savossa. Pörhön kautta löytää vuoden aikana noin 10 000 autoa omistajansa. Yritys noudattaa ISO 9001 -johtamisen laatustandardia ja ISO 14001 -ympäristöstandardia.

Pörhö Rovaniemi - logo