Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Olym­pia­ko­mi­tean mi­ta­li­en­nus­te seu­raa­val­le olym­pia­dil­le on viisi, mutta Suomen tavoite on tuplat – "En­nus­te ja tavoite menevät aina iloi­ses­ti se­kai­sin"

Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön mitalitavoite on seuraavalle Pariisin kesäolympialaisiin 2024 päättyvälle olympiadille sama kuin edelliselle strategiakaudelle 2017-2020: yhteensä kymmenen mitalia seuraavista talvi- ja kesäolympialaisista.

– Kun jäätiin paria mitalia vaille, niin on turha lähteä keulimaan. Kunhan päästän ensin siihen, Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki kommentoi maanantaina puhelimitse STT:lle.

– Jättihyppäykseen ei ole aikaa, mutta jos nousimme (edellisen olympiadin) kuudesta mitalista kahdeksaan, niin miksei kohtuulyhyessä ajassa kahdeksasta kymmeneen? Lehtimäki pohtii.

Lehtimäki näkee Suomen joukkueen ikärakenteen Pariisia kohden sopivaksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.