Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Olym­pia­ko­mi­tea haluaa pitää ve­nä­läis­ur­hei­li­jat edel­leen poissa kan­sain­vä­li­sis­tä ki­sois­ta – Nyrk­kei­ly­liit­to käänsi kelkkaa

Suomen olympiakomitea toivoo, ettei venäläisiä ja valkovenäläisiä urheilijoita toistaiseksi otettaisi mukaan kansainvälisiin urheilutapahtumiin Ukrainan sodan takia. Olympiakomitean mukaan Kansainvälisen Olympiakomitean KOK:n hallituksen on määrä keskustella keskiviikkona venäläisten ja valkovenäläisten asemasta kansainvälisessä urheilussa.

– Enemmistö maailman maista näyttää olevan valmiita testaamaan venäläis- ja valkovenäläisurheilijoiden paluuta neutraaleina urheilijoina. Mikäli tämä tapahtuu, edellytämme asialle tiukkoja ehtoja: sanktiot kyseisten maiden urheilujärjestelmille on pidettävä edelleen voimassa, ja yksittäiset urheilijat voisivat palata vain neutraaleina urheilijoina ilman kansallistunnuksia, Olympiakomitean toimitusjohtaja Taina Susiluoto sanoi tiedotteessa.

Valtaosa urheilun kansainvälisistä lajiliitoista on sulkenut Venäjän ja Valko-Venäjän toiminnastaan sen jälkeen, kun Venäjä hyökkäsi helmikuussa Ukrainaan Valko-Venäjän tukemana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.