Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Oliver He­lan­der ei heitä EM-kil­pai­luis­sa, tut­ki­tut­taa kyljen: "Yritin heit­tää, mutta ei siitä tullut oikein mitään" – Toni Keränen Mün­che­nin EM-jouk­kuee­seen

Viikko sitten selkäkrampin Joensuun Kalevan kisoissa saanut keihäänheittäjä Oliver Helander kävi sunnuntaina kokeilemassa heittämistä, mutta joutui tekemään päätöksen jättää Münchenin EM-kilpailut väliin.

– Kävin yrittämässä, mutta ei siitä tullut oikein mitään. Paikaltaan heittäessä tuntui jo niin huonolta. En usko, että minulla olisi ollut mitään mahdollisuuksia heittää viikon päästä EM-kisoissa täydellä vauhdilla, Helander sanoo Urheiluliiton tiedotteessa.

Helanderin tilalle Suomen EM-joukkueeseen nousee ensimmäiselle varasijalle Kalevan kisojen jälkeen valittu Toni Keränen.

– Parempi antaa Tonille mahdollisuus heittää Münchenissä, kuin mennä sinne itse puolikuntoisena yrittämään, Helander sanoi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.