Mainos

Oletko kiin­nos­tu­nut pank­ki­maail­mas­ta? Poh­jo­lan Osuus­pank­ki kutsuu ta­val­li­sia ihmisiä mukaan edus­ta­jis­toon – Katso video!

Pohjolan Osuuspankki hakee uusia ehdokkaita mukaan marraskuussa pidettäviin edustajistovaaleihin.

Pohjolan Osuuspankki hakee uusia ehdokkaita mukaan marraskuussa pidettäviin edustajistovaaleihin.
Video: Pohjolan Osuuspankki

Pohjolan Osuuspankin neljän vuoden välein pidettävät edustajistovaalit lähestyvät. Vaalit pidetään marraskuussa, ja niissä voivat äänestää kaikki Pohjolan Osuuspankin omistaja-asiakkaat.

Pohjolan Osuuspankki hakee nyt edustajistoon aktiivisia, erilaisissa elämäntilanteissa olevia pankin omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista, haluavat edustaa kaltaisiaan asiakkaita ja osallistua oman asiantuntemuksensa ja elämänkokemuksensa kautta pankin toiminnan kehittämiseen. Edustajistossa pääsee myös luomaan uusia verkostoja ja seuraamaan Lapin talouselämän kehittymistä.

– Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaamista, vaan into ja kiinnostus ratkaisee, Pohjolan Osuuspankin toimitusjohtaja Mikko Kokkonen kiteyttää.

Edustajisto on näköalapaikka Pohjolan Osuuspankin toimintaan. Asetu ehdokkaaksi täällä tai Pohjolan Osuuspankin konttorissa 10.9.2021 klo 16 mennessä.

Lue myös rovaniemeläisen Viivin tarina siitä, miten hän tuli valituksi edustajistoon ja mitä kaikkea edustajistoon kuuluminen on tuonut mukanaan.

Omistaja-asiakkaana edustajistoon ja valitsemaan

Jokaisella Osuuspankin omistaja-asiakkaalla on ääni, jolla vaikuttaa edustajistoon. Omistaja-asiakas voi asettua itse ehdolle, toimia kannattajana hyvälle ehdokkaalle ja äänestää henkilöä, jonka uskoo edustavan yhteisöä hyvin yhteisten asioiden hoitamisessa.

Ennen vaalien alkamista jokainen omistaja-asiakas saa tiedon äänioikeudestaan sähköisesti OP-verkkopalvelussa tai postitse kirjeenä. Muista äänestää 4.–17.11.2021.