Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Nuoret ai­kui­set löy­si­vät ke­sä­mök­kei­lyn uu­des­taan – "To­sie­lä­män mö­keil­lä ei ole vii­mei­sen päälle lai­tet­tu­ja te­ras­si­aluei­ta tai pihoja"

Kolea kevät on viivästyttänyt mökkikauppojen tekemistä. Suomalaisilla riittää mökkeilyintoa, mutta moni joutuu siirtämään unelmansa toteuttamista. Asiantuntijamme vastaa, miksi.

Alkukesän koleat kelit ja taloustilanteen yleinen epävarmuus heijastuvat kesämökkien osto- ja myyntiaikeisiin.

– Tunnelma on tällä hetkellä odottava, ja keskeinen syy hitaalle aloitukselle on myöhäinen kevät, OP Kodin johtaja Lasse Palovaara sanoo.

Kuluvan vuoden tammi-huhtikuun aikana on tehty reilut 600 mökkikauppaa, kun edellisen vuoden vastaavana aikana mökkikauppojen määrä oli reilut tuhat.

Mökkikaupassa on siis palattu takaisin vuoden 2020 tasolle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.