Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Gal­lu­pit voivat mennä uusiksi

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Nor­ja­lais­ra­vu­ri Looking Superb sai kutsun Elit­lop­pe­tiin

Tukholma

Elitloppet juostaan toukokuun lopulla Solvallassa. Finaalin paras palkitaan kolmella miljoonalla kruunulla. Norjalainen Looking Superb on seitsemäs Elitloppetiin kutsuttu hevonen.

Looking Superb on toinen Norjassa syntynyt ravuri, joka nähdään Elitloppetissa. Pia Huusarin valmentama Chief Orlando on myös Norjasta lähtöisin. Katja Melkon Elian Web on Suomessa syntynyt.

Looking Superb kilpaili jo viime vuonna Elitloppetissa, mutta laukka finaalissa pilasi hyvän sijoituksen, Nyt on revanssin paikka.

Viime vuoden Prix d’Ameriquessa ori otti kakkossijan. Elian Webin voittamassa Paralympiatravetin finaalissa huhtikuussa Looking Superb sijoittui viidenneksi. Sen startin jälkeen hevonen siirtyi ranskalaisen Jean-Michel Baziren tallista Frode Hamrelle.

Elitloppetissa ajetaan kaksi kahdeksan hevosen karsintalähtöä, joista kummastakin neljä parasta jatkaa finaaliin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.