Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Nor­ja­lais­hiih­tä­jil­tä ”ei” lop­pu­vuo­den maail­man­cu­peil­le - Ruot­sis­sa pää­te­tään kes­ki­viik­ko­na osal­lis­tu­mi­ses­ta, Suo­mes­sa lä­hi­päi­vi­nä

Oslo

Maastohiihtomahti Norjan latuhirmuja ei nähdä maailmancupin loppuvuoden kisoissa, kertoi Norjan hiihtoliitto tiistaina. Todennäköistä on myös, että vuoden alun huippukiertue Tour de Ski jää norjalaisilta väliin.

Maanantaina miesten hiihdon norjalaissuuruus Johannes Hösflot Kläbo ilmoitti jäävänsä pois joulukuun maailmancup-kiertueilta Sveitsin Davosista ja Saksan Dresdenistä koronapandemian takia. Myös Emil Iversen teki saman ratkaisun, ja tiistaina pois vedettiin loputkin norjalaistähdet.

– Tämä on vaikea päätös, mutta sisäisten keskustelujen jälkeen uskomme tämän olevan oikea ratkaisu tässä tilanteessa, Norjan maastohiihtojohtajiin kuuluva Torbjörn Skogstad sanoi tiistaina.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.