Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Nella Korpion kor­pi­vael­lus ohi: "Voin jo paljon pa­rem­min"

Kia-Emilia Hakala piti Erika Pykäläisen takanaan naisten pujottelun mestaruustaistossa.

Harjavallan Jymyn Kia-Emilia Hakala jatkoi keskiviikkona Levillä siitä mihin joulukuun alussa jäi eli voitti naisten pujottelun Suomen mestaruuden. Joulukuussa Hakala kesytti Levi Blackin ylivuotisissa SM-kisoissa, joten kaulaan pujotettiin nyt toinen kultainen lätkä neljän kuukauden sisällä.

22-vuotias Hakala on ollut Suomen ykköspujottelija sen jälkeen kun Rosa Pohjolainen loukkaantui. Viron mestariksi viime viikolla Suomulla laskenut Hakala on erikoistunut pujotteluun, mutta vauhtilajit kiehtovat myös.

– Niissä on menestystä tullut, joten odotan innolla ensi viikon kisoja Ylläksellä. Sinne on luvattua aurinkoakin, Hakala tiesi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.