Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Natolla "jää­ty­nyt konf­lik­ti" Suomen ra­joil­la

Turkki odottaa Suomelta ja Ruotsilta sotajoukkojen osallistumista terroristijahtiin. Lapissa JET-Nato koneet harjoittelevat kaksi viikkoa "turvatakuuoperaatiota", mutta tietoa ei ole siitä, ovatko ne menossa mukaan Turkin operaatioon. Tuskin?

Suomessa ja Ruotsissa media antaa kansalaisten ymmärtää, että Turkki voidaan erottaa Natosta, koska se niskuroi ja on hankkinut Venäjältä ilmatorjuntaohjuksia. Turkki on viisas vanha kansa ja se haluaa turvata selustansa, eikä Turkki luota Yhdysvaltojen hallitsemaan Natoon.

Veikkaan, että Turkin asema alueella on niin tärkeä Yhdysvalloille, että se viimeksi luopuu Turkista. Ennemmin Suomelle ja Ruotsille lupaillaan sitä sun tätä ja pidetään yllä käsitystä, että "turvatakuut" ovat olemassa. On myös mahdollista, että Nato-maiden joukossa on muitakin, jotka vastustavat Suomen ja Ruotsin liittymistä Natoon, mutta ne ovat hiljaa niin kauan kun niiden ei tarvitse päättää asiasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.