Kolumni: Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pitää estää ve­ro­va­ro­jen kaap­paus lait­ta­mal­la kylien säätiö ruotuun

Sää: Lapissa vii­kos­ta on tulossa märkä ja ma­ta­la­pai­nei­nen – "Paras mah­dol­li­suus lumi- ja rän­tä­sa­tee­seen on Kä­si­var­res­sa"

Pääkirjoitus: Ou­to­kum­mun bio­kok­si- ja -me­taa­ni­lai­tos tarjoaa in­ves­toin­ti­mah­dol­li­suuk­sia muil­le­kin yri­tyk­sil­le – te­räs­yh­tiö on saa­vut­ta­mas­sa pääs­tö­ta­voit­teen­sa

Tilaajille

Nanna Suden ja Canal Cheong Ja­ger­roo­sin näyt­te­ly Ko­run­dis­sa: Tu­han­sien ki­lo­met­rien opin­to­mat­ka

Kahden kuvataiteilijan yhteinen matka tuottaa värikylläisiä näyttelyitä Kiinan ja Suomen taidemuseoihin. Blue and Red pysähtyi Rovaniemellä.

Yhteistä on värikylläisyys ja maalausten suuri koko. Tämä on pikainen havainto Nanna Suden ja Canal Cheong Jagerroosin Blue and Red -näyttelystä Rovaniemen taidemuseossa.

Aivan varmasti vuodesta 2015 alkanut yhteinen hanke on tuonut paljon vaikutteita puolin ja toisin, mutta taustalla on kummankin taiteilijan omintakeinen tapa työskennellä. Molemmat ovat saanut Korundin alakerrasta yhden suuren salin käyttöönsä. Tarjolla on kaksi näkökulmaa yhteiseen matkaan, Suden kokonaisuus otsikolla Hetkissä on ikuisuus ja Jagerroosin Katkelmia.