Lakko alkaa: : Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Finlandia-palkinto: Iida Rauma kertoo kou­lu­vä­ki­val­las­ta Fin­lan­dia-pal­ki­tus­sa ro­maa­nis­saan Hävitys – ta­paus­ker­to­mus – tämän vuoden Fin­lan­dia-voit­ta­jan valitsi piispa Mari Lep­pä­nen

Tilaajille

Näin vai­kut­ta­vat RF-aseen aallot ai­vois­sa: haa­muää­niä, häm­men­tä­viä ti­la­ko­ke­muk­sia, muis­ti­häi­riöi­tä, ma­sen­nus­ta

Yhdysvaltojen Kuuban- ja Kiinan-suurlähetystöjen henkilökunnan kokemukset ja krooniset oireet viittaavat radioaaltoihin tai niitä käyttävään aseeseen. Sopivasti käytettynä ne tunkeutuvat kallon läpi aivokudokseen salakavalin seurauksin.

Havanna-syndrooman oireet ovat moninaisia ja myös kroonisia. Tieteellisen komitean mukaan ne selittyvät parhaiten RF-aalloilla. Kuvituskuva Kuuban Havannasta.
Havanna-syndrooman oireet ovat moninaisia ja myös kroonisia. Tieteellisen komitean mukaan ne selittyvät parhaiten RF-aalloilla. Kuvituskuva Kuuban Havannasta.
Kuva: Yander Zamora

Havannan syndrooman takana mahdollisesti oleva RF-ase on kavala keksintö, joka voi tehdä ihmisestä kroonisesti ja vakavasti sairaan.

Aallot voidaan saada tunkeutumaan kallon läpi aivoihin, joissa niiden aiheuttamat biologiset vaikutukset ovat monimuotoisia ja osittain huonosti tunnettuja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.