Jääkiekko: RoKi Hockey sai ison omis­ta­jan Sveit­sis­tä – EHC Klo­te­nin osa­omis­ta­ja Mike Schälch­li on Lapin ystävä

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Muu­tok­sia Edis Tatlin suun­ni­tel­miin: Fran­ces­co Patera luopui EM-vyös­tä, Tat­lil­le uusi vas­tus­ta­ja

Ammattinyrkkeilijä Edis Tatlin (32–3, 10 tyrmäystä) seuraava vastustaja vaihtuu. Tatlin oli määrä kohdata vanha arkkivihollisensa Francesco Patera ottelussa, jossa olisi ollut panoksena Pateran hallitsema kevyen sarjan Euroopan mestaruus. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että Patera kieltäytyy ottelusta.

Tatlin kohtaamisen sijaan Patera luopuu vapaaehtoisesti mestaruusvyöstään ja tavoittelee seuraavaksi WBA-nyrkkeilyliiton Interim-mestaruutta. Tatlin asema EM-haastajana säilyy, ja Euroopan ammattinyrkkeilyliitto on nimennyt hänen vastustajakseen italialaisen Gianluca Ceglian (15–3–1, 3 tyrmäystä).

Tatlin ja Ceglian välisen EM-ottelun ajankohdasta ja tapahtumapaikasta käydään neuvotteluja paraikaa. Tatlin manageri Pekka Mäki uskoo, että ottelu järjestetään vielä ennen kesää.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita