Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Muutama kysymys po­li­tii­kas­ta

Miksi on niin vaikea ajatella ja toimia oman kansan etu edellä? Moni Euroopan maa on laskenut polttonesteiden veroa, viimeksi Saksa. Miksi Suomi ei halua helpottaa tavallisten ihmisten elämää?

Perheiden pakolliset kulut ovat lisääntyneet selvästi viime kuukausina, eikä loppua ole näkyvissä. Polttonesteet, sähkö, lämpö, käyttötavarat, rakentaminen ja kaikki elintarvikkeet ovat lisänneet perheiden menoja sadoilla euroilla/kuukausi. Näistä aikaisemmin on syytetty koronaa ja nyt Ukrainan sotaa. On totta, että ne ovat vaikuttaneet viime aikaisiin hinnannousuihin, mutta tässä halutaan peittää vihersiirtymän aiheuttama kustannusnousu.

Miksi Suomen pitäisi olla 15 vuotta aikaisemmin hiilineutraali kuin muu Eurooppa? Suomen osuus on alle promille maailman päästöistä. Suomen merkitys on olematon maailman hiilineutraalisuuteen tai sillä ei ole muuta merkitystä kuin poliitikkojen hyvesignalointi ulospäin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.