Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Kolumni: Ensin mas­sii­vi­nen velka, sitten elä­ke­ra­has­tot, kenen taskuun käsi seu­raa­vak­si ha­lu­taan työn­tää?

Mainos: Lapin Kansan syys­lo­ma­tar­jous 5 viikkoa diginä ja pai­net­tu­na! Tilaa tästä.

Tilaajille

Munk­ki­baa­ri on auki koko vapun – Valitse siman kylkeen pe­rin­tei­nen rin­ke­li, öve­ris­ti kuor­ru­tet­tu herkku, rosetti tai nopea rah­ka­munk­ki

Vapun aika on varsinaista uppopaiston sesonkia. Vastapaistettuja, kuoresta hiukan rapeita ja sisältä unelmanpehmeitä leivonnaisia ei voi vastustaa.

Uppopaistaminen on aikuisten puuhaa, mutta perheen pienimmätkin voivat osallistua munkkien koristeluun. Tarjotin täynnä värikkäästi kuorrutettuja munkkeja herättää aina yhtä suurta ihastusta.
Uppopaistaminen on aikuisten puuhaa, mutta perheen pienimmätkin voivat osallistua munkkien koristeluun. Tarjotin täynnä värikkäästi kuorrutettuja munkkeja herättää aina yhtä suurta ihastusta.
Kuva: Kaikki aitini reseptit

Uppopaistamisella on turhan vaikea maine. Se ei ole rakettitiedettä eikä vaadi erityisiä kykyjä. Lue läpi tämän jutun ohessa julkaistava uppopaiston ABC ja tartu rohkeasti toimeen.

Perinteinen munkkirinkeli on aina oikea valinta vapun leivonnaiseksi. Löysä, hiivalla kohotettu, kardemummalla maustettu ja friteerattu pullataikina on herkkua sokerilla kuorrutettuna ja monen mielestä juuri se oikea vappumunkki.