Matkailu: Vaa­ral­li­siin paik­koi­hin py­sä­köi­dyt tu­ris­ti­bus­sit ja vuok­ra-au­tot kuu­men­ta­vat tun­tei­ta Ro­va­nie­mel­lä, poliisi vetoaa kul­jet­ta­jien vas­tuu­seen

Onnettomuudet: SVT: Kii­ru­nas­sa et­si­tään ka­don­nut­ta kelk­kai­li­jaa

lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Miten tässä näin kävi?

Osallistuin Kemijärven 150-juhlavuoden kaikille avoimeen kirjoituskilpailuun lasten sarjassa. Ensin kirjoitin pitkän tarinan, mutta sitten huomasin, että tarinani toimii paljon paremmin lyhyenä räppinä. Hyvä rap on usein lyhyt tarina.

Kun räppi oli viimein valmis, kirjoitin sen tietokoneella puhtaaksi. Siihen meni paljon aikaa. Olin tyytyväinen lopputulokseen.

Odotin pitkään kilpailun tuloksia. Kun ne loputa julkaistiin, olin hyvin hämmentynyt lasten sijoituksista. Kaikkia palkintoja ei jaettu niin kuin mielestäni oli luvattu. Me kaikki jaoimme kolmannen sijan.

Ihmettelin myös, miksei ratkaisua selitetty meille lapsille mitenkään. Mitään selitystä ei annettu myöskään myöhemmin kotiin tulleessa kirjeessä. Se ei tuntunut kovin hyvältä. Mielestäni tämä ei mennyt reilun pelin sääntöjen mukaan. Vaikka en olisi voittanutkaan, olisi ensimmäinen palkinto pitänyt jakaa jollekin, eikä meidän lasten kirjoituksia saisi verrata aikuisten sarjan tasoon kuten jossain on tehty.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.