Mainos

Mistä asiois­ta vas­tuul­li­nen ja jous­ta­va kodin ra­hoit­ta­mi­nen ra­ken­tuu? - ”Otamme aina huo­mioon jo­kai­sen yk­si­löl­li­set tarpeet ja ta­voit­teet”

Paikallisesti toimivan Nordean rahoitusneuvojat ovat apuna löytämään oikean rahoitusvaihtoehdon – vastuullisesti ja yksilöllisten tarpeiden pohjalta.

Nordea Rovaniemen henkilökunta on tavattavissa helposti ja sujuvasti myös etäyhteyksin.
Nordea Rovaniemen henkilökunta on tavattavissa helposti ja sujuvasti myös etäyhteyksin.

Onko haussasi rahoitus ensiasuntoa, vapaa-ajanasuntoa tai sijoitusasuntoa varten? Vai onko kenties toiveenasi saada laina remonttiin tai elämän muihin pieniin kuluihin?

Elämässä voi tulla usein eteen hetkiä, jolloin rahoituksen tarve voi yllättää. Tämän tietävät erittäin hyvin myös Nordean rahoitusneuvojat, jotka palvelevat Lapin alueella asiakkaita Rovaniemellä, Kemissä, Torniossa, Kittilässä ja Ivalossa.

– Tarjoamme asiakkaillemme aina heidän tarpeisiinsa sovitetun rahoitusvaihtoehdon. Käymme huolellisesti läpi asiakkaan elämäntilanteen, tulot ja menot sekä tulevaisuuden haaveet ja suunnitelmat. Näiden tietojen pohjalta mitoitamme rahoituksen asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi, rahoitusnevoja Emilia Pasma esittelee.

Rahoitusneuvoja Mervi Jokela komppaa ja muistuttaa, että jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet otetaan aina huomioon rahoituspäätösten teossa.

– Käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi, mitkä asiat koetaan tärkeiksi omassa taloudessa ja arjen pyörityksessä. Jokaisella meistä on uniikki elämäntilanne, joka vaikuttaa rahoitusratkaisuun, Jokela summaa.

Notkea vai Vihreä?

Miten vastuullisuus sitten näyttäytyy Nordean rahoitustoiminnassa? Nordean Lapin konttoreiden johtaja Maija Hokkasen mukaan useammassakin vaiheessa.

– Me Nordeassa toimimme vastuullisesti. Huolehdimme pankkina asiakkaan kokonaistilanteesta, oli kyse se sitten korkosuojan ottamisesta korkojen nousua varten, vakuutuksesta muuttuviin elämäntilanteisiin tai varautumisesta tulevaisuuteen, Hokkanen luettelee.

Nordea haluaa palkita asiakkaitaan myös ympäristöystävällisistä valinnoista ja kannustaa huomioimaan asumisen aiheuttamaa ympäristövaikutusta.

Vihreä asuntolainan voit saada, kun asut ympäristöystävällisessä kodissa tai olet ostamassa sellaista. Se on vastuullinen valinta, joka sisältää aina myös suojautumisen korkojen nousulta, rahoitusneuvojat Tiia Riskilä ja Maritta Pekkala kertovat.

Lisäksi monien Nordean asiakkaiden suosittelema notkea asuntolaina räätälöidään jokaisen tarpeiden mukaan. Käytössä on mukana mm. maksuton lyhennysjousto, pitkä laina-aika, jopa 35 vuotta sekä maksuttomat päivittäismaksut. Rahaa siis jää elämiseen ja säästämiseenkin.

– Nordea järjestää myös Oman talouden eväät -oppitunteja kouluissa ympäri Lapin. Onkin ollut hienoa huomata, kuinka aktiivisia nuoret ovat olleet oppitunneilla, toteaa rahoitusneuvoja Minja Semenoja hymyillen.

Tapaaminen verkossa tai konttorissa

Nordea tukee Hokkasen mukaan myös digitaitojen kasvua.

– Olemme opettaneet ja ohjeistaneet asiakkaitamme asioimaan pankkitunnustensa avulla. Pankkitunnukset ovat turvallinen vaihtoehto asioida verkossa ja niiden avulla pääsee hoitamaan asioitaan kätevästi pankkipalveluiden lisäksi muiden palveluntarjoajien kuten Kelan ja verottajan palveluissa, Hokkanen toteaa.

Rahoitushakemustenkin teko on varsin helppo prosessi Nordean verkkosivujen tai oman verkkopankin kautta. Kun rahoitushakemus on lähetetty, ollaan Nordeasta tämän jälkeen yhteydessä.

– Suosimme tällä hetkellä etätapaamista ja noudatamme tämän hetkisiä paikallisia suosituksia. Toki tapaaminen kasvotustenkin onnistuu turvavälit huomioiden, rahoitusneuvojat Johanna Paalimäki ja Paula Tiusanen toteavat.

Nordean henkilökunta palvelee Rovaniemen toimipisteellä kattavin aukioloajoin: ajanvarauksella arkisin klo 8-20 välillä ja lauantaisin klo 10-16. Kassapalvelut ovat auki ti ja to klo 10-13.

– Tervetuloa lämpimästi keskustelemaan rahoitusvaihtoehdoista ja muista raha-asioista niin kasvotusten kuin etäyhteyksin!

Nordea Rovaniemi

Sijainti: Revontulen kauppakeskus, 2. kerros (A-hissi)

Puhelin: 0200 3000

www.nordea.fi