uimarannat: Si­ni­le­vä­kau­si on alkanut La­pis­sa­kin – ha­vain­to­ja etenkin Pe­rä­me­ren ran­ni­kol­ta

pääkirjoitus: Hy­vin­voin­ti­alueen pitää olla valmis puolen vuoden päästä – joh­ta­ja­va­lin­nat ovat työl­lis­tä­neet eikä ra­di­kaa­lei­hin muu­tok­siin tunnu olevan aikaa

Minun puuni: Möö­tik­ka­ra­kan valtias

Mira Niittylahti ikuisti lähiluonnon mahtavan männyn.

Möötikkarakan komea mäntyvanhus on tullut tutuksi yhteisillä ulkoiluretkillä myös Mira Niittylahden Benno- ja Flóki-koirille.
Möötikkarakan komea mäntyvanhus on tullut tutuksi yhteisillä ulkoiluretkillä myös Mira Niittylahden Benno- ja Flóki-koirille.
Kuva: Mira Niittylahti
Minun puuni

”Meidän lähiluonnosta Songan Möötikkärakalta löytyy tämä mänty, joka vastaanottaa vierailijat rakan päälle. Männystä löytyy myös muistoja kauan sitten tehdyistä vierailuista, joiden tarina olisi mukava kuulla. Möötikkärakalta on kauniit maisemat Sonkajärvelle, ja olemme nähneet ne koirien kanssa sateella ja paisteella kaikkina vuodenaikoina ulkoillessamme,” kuvan ottaja Mira Niittylahti kirjoittaa.

Minun puuni -palstalla julkaisemme kuvia rovaniemeläisistä puista. Puu voi kasvaa pihassa, metsässä tai kaupungissa, kunhan se on sinulle tärkeä. Lähetä kuva osoitteeseen ur.toimitus@uusirovaniemi.fi tai Whatsappilla numeroon 050 511 1872.Kerro myös, missä puu kasvaa ja miksi se on sinulle merkittävä. Liitä mukaan myös postiosoitteesi,  julkaistusta kuvasta saat pienen palkinnon.