Mainos

Miksi lai­no­jen yh­dis­tä­mi­nen kan­nat­taa? “Voit säästää jopa tu­han­sia euroja”

Anna Mäntynen on Yhdistalaina.comin asiakaspalveluvastaava, jolla on vuosien kokemus alalta. Hän tietää, että lainojen yhdistäminen voi säästää rahaa ja auttaa sinua pääsemään veloista nopeammin.

-

Kun yhdistät lainasi, saat uuden lainan, jonka korko on alhaisempi. Tämä alentaa kuukausimaksuja, mikä helpottaa velkojen maksamista. Lisäksi kun yhdistät lainasi, sinun on maksettava vain yksi kuukausimaksu useiden kuukausimaksujen sijaan. Tämä voi auttaa sinua pysymään järjestyksessä ja pitämään taloutesi hallinnassa.

"On useita syitä, miksi lainojen yhdistäminen voi olla hyvä idea. Ensinnäkin se voi säästää rahaa. Kun sinulla on useita lainoja, joiden korot vaihtelevat, voi olla vaikeaa maksaa kaikki maksut ajallaan ja pitää kirjaa siitä, mikä on erääntynyt milloin. Kun yhdistät lainasi yhdeksi lainaksi, sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä maksusta joka kuukausi, ja saatat saada alhaisemman kokonaiskoron.

Toiseksi se voi auttaa sinua pääsemään veloista nopeammin. Kun sinulla on useita eri korkoisia lainoja, korkeakorkoisemmat lainat voivat maksaa sinulle pitkällä aikavälillä enemmän rahaa. Yhdistämällä lainasi voit alentaa kokonaiskorkoasi ja maksaa velkasi pois nopeammin", toteaa Anna Mäntynen.

Kuinka paljon lainojen yhdistämisellä voi säästää?

"Lainojen yhdistäminen voi säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä. Voit säästää jopa tuhansia euroja alentamalla korkoja ja tilinhoitomaksuja. Näin pääset nopeammin veloista ja pidät taloutesi hallinnassa", toteaa Anna Mäntynen.

Lainojen yhdistämisen avulla saavutettavien säästöjen kokonaismäärä riippuu siitä, kuinka monta lainaa yhdistät.

Yhdistelylainan suuruus vaikuttaa säästettävissä olevaan rahamäärään. Mitä suurempi laina, sitä enemmän rahaa voit säästää. Yhdistelylainan korko on myös tärkeä saada nykyisiä lainoja pienemmäksi. On parasta löytää laina, jonka korko on alhainen, jotta voit säästää mahdollisimman paljon rahaa.

"Suosittelen lainojen yhdistämistä vain, jos yhdistelylainan korko on pienempi kuin vanhojen lainojen nykyiset korot", neuvoo Anna Mäntynen.

-

Mitä lainoja voi yhdistää?

Voit yhdistää lainoja lainatyypistä huolimatta. Suosituimpia lainoja, joita yhdistetään palvelussamme on mm. autolaina, joustoluotto, kulutusluotto, vakuudeton laina & pienlaina.

“Jos sinulla on vaikeuksia pitää kirjaa maksuista tai jos haluat säästää korkokuluissa, suosittelen lainojen yhdistämistä.”, Anna Mäntynen toteaa.

"Kun sinulla on useita lainoja, joiden korot vaihtelevat, voi olla vaikeaa maksaa kaikki maksut ajallaan ja pitää kirjaa siitä, mikä laina erääntyy milloin. Kun yhdistät lainasi yhdeksi lainaksi, sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä maksusta joka kuukausi, ja saatat saada alhaisemman kokonaiskoron.", sanoo Anna Mäntynen

Näin yhdistät lainat

Jos haluat yhdistää lainasi, noudata näitä yksinkertaisia ohjeita:

  1. Mene Yhdistalaina.com-sivustolle ja täytä lainojen yhdistämislomake.
  2. Hae yhdistelylainaa sen verran, että se riittää vanhojen luottojen maksuun.
  3. Odota lainatarjouksia. Saat ensimmäiset tarjoukset muutamassa minuutissa, mutta lopullisia tarjouksia kannattaa odottaa vähintään pari päivää.
  4. Hyväksy tarjous, jolla säästät eniten rahaa.
  5. Lainanantajasta riippuen, vanhat velkasi joko maksetaan suoraan pois tai tilillesi siirretään yhdistelylaina, jolla voit itse maksaa vanhat velat pois.

"Ihmiset ihmettelevät aina, miten he eivät ole tehneet lainojen yhdistämistä aikaisemmin, koska se oli niin helppoa", toteaa Anna Mäntynen.

Klikkaa tästä ja yhdistä lainat osoitteessa Yhdistalaina.com