Kolumni: Ketä vi­ran­omais­ten niu­kal­la tie­do­tus­lin­jal­la Maa­han­muut­to­vi­ras­ton uk­rai­na­lai­sia kos­ke­vas­sa pää­tök­ses­sä lopulta suo­jel­tiin?

Itäraja: Ra­ja-Joo­se­pis­sa rau­hal­li­nen yö, ei ra­jan­ylit­tä­jiä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Mikä on kirkon tärkein teh­tä­vä?

Markku Salmi halusi (LK 14.11.) Tornion seurakuntaan vetovoimaa. Ihmettelen, ettei hän tiedä, mikä on kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä.

Jos luulet, että se on saada kirkkoa vetovoimaisemmaksi kuuluisuuksien avulla, se on väärä vastaus. Jos luulet, että seurakunnalla on tavoite täyttää kaikki kirkonpenkit huippulaulajien avulla ja saada siitä voittoa, sekin on väärä vastaus.

Kannattaisi tutustua paremmin siihen, miten valtavan hyvää työtä seurakunnassamme tehdään ja mitä kaikkea on tarjolla. Menoja musiikkitapahtumineen on päällekkäisyyksiin asti. Turha sitä on kentän laidalta huudella, että meidän kirkoissa soitellaan vain muutamilla peltirummuilla ja pajupilleillä, jos ei itse käy siellä. Vai käytkö?

Mikä on se vetovoima, joka saa minut käymään kirkossa? Se on Jeesus.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita