Pääkirjoitus: Hy­vin­voin­ti­alue joutuu ha­ke­maan lai­nan­ot­to­val­tuuk­sia val­tiol­ta – se on pe­rus­tel­tu vaa­ti­mus

Kolumni: Hyvä elämä ei ole paikka vaan suunta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Mies­is­ki­jät tuovat tasoa Rus­ka­tur­nauk­seen – Suomen yk­kös­nyrk­kei­li­jä Arslan Khataev täh­dit­tää kauden avaus­tur­naus­ta

Nyrkkeilyn kansainvälisen Ruskaturnauksen suurin mielenkiinto kohdistuu tänä vuonna miesten painoluokkiin. Lapin Lukon ja Rovaniemen Reippaan tulevana viikonloppuna järjestämän tapahtuman tähtenä tuikkii viime vuonna MM-kisoissa viidenneksi sijoittunut Arslan Khataev.

Lapin urheiluopistolla, Rovaniemellä iskettävän perinteisen nyrkkeilyturnauksen kehäneliöön nousee myös kevään EM-kisoissa Suomea edustanut ja viime vuoden SM-kisoissa parhaana miesnyrkkeilijänä palkittu Nikita Nystedt.

Parhaat naisnyrkkeilijät sen sijaan loistavat poissaololla Suomen Nyrkkeilyliiton johtokunnan ja seurojen keskinäisten erimielisyyksien vuoksi. Tilanne on järjestäjien kannalta harmillinen, koska naisten nyrkkeily on viime vuosina tehnyt nousua uransa Tokioon lopettaneen kaksinkertaisen olympiapronssimitalistin Mira Potkosen johdolla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.