Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Mies ampui Enon­te­kiöl­lä pilk­ki­jää hirvenä

Enontekiöllä metsästyskortiton mies ampui päin pilkkijää lauantaina päivällä luullen häntä hirveksi.

Lappilainen mies oli ollut joella pilkillä lauantaina kello 12 aikaan, kun oli havainnut jokea pitkin lähestyvän moottorikelkan.

Kelkka oli pysäytetty noin parin sadan metrin päähän pilkkijästä, minkä jälkeen kuljettaja oli nopeasti kaivanut esille aseen, jolla oli ampunut kohti pilkkijää. Luoti ei osunut pilkkijään.

Ampujaksi epäilty lappilainen keski-ikäinen mies tavoitettiin myöhään illalla saman päivän aikana. Hänet otettiin kiinni ja pidätettiin.

Ampuja kertoi luulleensa pilkkijää hirveksi. Kuulusteluissa mies on ollut poliisin mukaan vaitelias.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.