somehitti: Maa­gi­set si­vel­ti­men vedot – Elsi Tau­riai­sen video sai rä­jäh­tä­vän suo­sion, yht­äk­kiä seu­raa­jia olikin reilun tu­han­nen sijaan 126 000

Onnettomuus: Hen­ki­lö­au­to suistui tieltä veteen Ra­nual­la – kul­jet­ta­ja me­neh­tyi on­net­to­muu­des­sa

Pääkirjoitus: KOK päästää hyök­käys­so­taa käyvän Venäjän ur­hei­li­jat ke­sä­olym­pia­lai­siin tietyin ehdoin – päätös on pöy­ris­tyt­tä­vä, mutta lin­jas­sa kor­rup­toi­tu­neen jär­jes­tön edus­ta­mien arvojen kanssa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Met­sä­hal­li­tuk­sen pää­joh­ta­jak­si on valittu Juha S. Niemelä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­riös­tä

Maatalous- ja metsätieteiden tohtori Juha S. Niemelä nimitettiin tiistaina Metsähallituksen pääjohtajaksi. Nimityksen teki valtioneuvosto. Niemelä aloittaa tehtävässään vuoden alussa.

Virallisesti kyseessä on viiden vuoden määräaikainen toimitusjohtajan virka. Sitä haki yhteensä 23 henkilöä. Heidän joukossaan olivat Lapista Metsähallituksen Metsätalous oy:n Lapin aluejohtaja Kirsi-Marja Korhonen ja Lapin liiton maakuntajohtaja Mika Riipi.

Juha S. Niemelä on toiminut vuodesta 2015 lähtien maa- ja metsätalousministeriön luonnonvaraosaston osastopäällikkönä. Aiemmin Niemelä on työskennellyt muun muassa Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ylijohtajana, Keski-Suomen työ- ja elinkeinokeskuksessa johtajana ja osastopäällikkönä sekä Helsingin yliopiston Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskuksessa professorina ja tutkimusjohtajana sekä johtajana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.