Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Mes­tik­ses­sä ei pelata suu­ris­ta pal­kin­to­sum­mis­ta – 80 000 euron potti jaetaan kah­dek­san parhaan kesken, RoKille tar­jol­la runsaat 11 000 euroa

RoKi voi kuitata pronssiottelun voittamisella 3 000 euroa enemmän kuin nelossijalla.

Jääkiekon miesten toiseksi korkein sarjataso Mestis on edennyt viimeiseen vaiheeseen. Rovaniemen Kiekko pelaa pronssimitalista Forssassa paikallisen Palloseuran vieraana. Loppuotteluissa mittelevät Imatran Ketterä ja Kiekko-Espoo.

Pelkän palkintorahan vuoksi Mestis-joukkuetta ei kannata rakentaa merkittäväksi.

Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro kertoo Lapin Kansalle tiedon, joka ei ole aiemmin ollut julkisuudessa – palkintopotti on 80 000 euroa, joka jaetaan kahdeksan parhaan eli pudotuspelijoukkueiden kesken.

Summa vaihtelee kausittain, mutta tällä kaudella voittaja kuittaa 25 000 euroa ja hopeamitalisti 15 000 euroa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.