Pääkirjoitus: Vihreän siir­ty­män jät­ti-in­ves­toin­tien hank­ki­mi­nen Me­ri-Lap­piin edel­lyt­tää alueen kuntien yh­teis­työ­tä – sen aloit­ta­mis­ta ei voi enää lykätä tuon­nem­mak­si

Kolumni: Rkp:n on va­lit­ta­va arvojen ja edun­val­von­nan välillä ja jäl­kim­mäi­nen on vah­voil­la

Merikotka: Me­ri­kot­ka sil­pou­tui tuu­li­voi­ma­laan Kemin Ajok­ses­sa – tut­ki­ja: tällä het­kel­lä tie­dos­sa­ni on yh­teen­sä 48 ta­paus­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Me­ri-La­pin Rat­sas­ta­jil­le me­nes­tys­tä Po­ni­cu­pis­sa

Meri-Lapin Ratsastajat saavutti menestystä tämän kauden kouluratsastuksen kansallisessa Ponicupissa, jonka finaalit järjestettiin lauantaina Jyväskylässä. Samoissa kisoissa ratkaistiin myös kansallisen Junioricupin voitto sekä Keski-Suomen aluemestaruudet.

MeLaRa:n Nelli-Maria Inna oli Chicololla Ponicupissa lopulta toinen pistein 65.652% ja seurakaveri Lyyli Peräntie Raigolla kolmas pistein 65.290%. Ponicupin voiton vei selvällä erolla Siilinjärven Ratsastajien Sini Shemeikka ponilla Caramel Grey keräten pisteet 68.333%.

Ponicupissa käytiin kauden aikana seitsemän eri osakilpailua ja finaaliin selvisi seitsemän parasta ratsukkoa. MeLaRa oli ainoa seura, josta kaksi ratsastajaa selvisi finaaliin ja lopulta myös palkintokorokkeelle saakka.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.