Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Me­nes­tys tar­koit­tai­si Haa­pa­jär­ven am­pu­ma­hiih­to­suu­ruus Tero Sep­pä­läl­le mah­dol­li­suut­ta hankkia lisää met­sä­omis­tuk­sia – "Vielä on ollut va­rak­kaam­pia isän­tiä, niin en ole pär­jän­nyt tar­jous­kil­pai­luis­sa"

Tero Seppälän olympiaurakka alkaa lauantaina sekaviestikilpailulla.

Haapajärven ampumahiihtosuuruudella Tero Seppälällä olisi jaossa vinkkejä, miten olympiakylän puut olisi kannattanut istuttaa.
Haapajärven ampumahiihtosuuruudella Tero Seppälällä olisi jaossa vinkkejä, miten olympiakylän puut olisi kannattanut istuttaa.
Kuva: CHRISTIAN BRUNA

Maatalousympäristössä kasvanut ja ammattikorkeakoulusta valmistunut metsätalousinsinööri tutkailee ympäröivää maastoa erilaisin silmin kuin moni muu urheilija.

Olympialaisten ampumahiihtokisoja ei järjestetä Pekingin miljoonakaupungin vilinässä, vaan reilun 200 kilometrin päässä Zhangjiakoun ruraalilla alueella.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.