kolumni: Eikö ka­las­tus­la­ki olekaan kai­kil­le sama? Kysymys on nyt ajan­koh­tai­sem­pi kuin koskaan

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

Maus­te­ka­kut kel­paa­vat ko­ro­na-ai­ka­na­kin – Saa­ren­ky­län nuo­ri­so­seural­la jär­jes­te­tään yhdet har­vois­ta tämän vuoden jou­lu­myy­jäi­sis­tä Lapissa

Rovaniemellä pidettävien myyjäisten järjestäminen lyötiin lopullisesti lukkoon vasta tällä viikolla.

Veera Helenius on ammatiltaan leipuri. Korona-aikana päivätyöt ovat vähentyneet, joten kotona leipomiseenkin jää hyvin aikaa.
Veera Helenius on ammatiltaan leipuri. Korona-aikana päivätyöt ovat vähentyneet, joten kotona leipomiseenkin jää hyvin aikaa.
Kuva: Jussi Leinonen

Arabialaisia maustekakkuja, piparkakkukransseja, marmeladipikkuleipiä ja poro-aurajuustotorttuja.

Veera Heleniuksen myyntipöytä notkuu herkkuja. Pöydän eteen muodostuneesta pienestä jonosta kuuluu pettyneitä huokauksia, kun jonossa edellä oleva ostaa molemmat jäljellä olevat maustekakut.