Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Mar­ja­se­koi­tuk­sel­la saa makeaa hil­la-mus­tik­ka­kiis­se­liä – kiis­se­lin saa hel­pos­ti me­huun­kin

Kiisselin päälle pitää muistaa laittaa sokeria, ettei pinnalle muodostu kuorta.



Hillakiisseliin voi lisätä muitakin marjoja, esimerkiksi mustikoita.
Hillakiisseliin voi lisätä muitakin marjoja, esimerkiksi mustikoita.
Kuva: Pirjo Mäkipeura-Poikela

Perjantain lehdessä 31. heinäkuuta kerroimme hillan siemenistä ja siitä, kuinka voi leipoa hillapiirakkaa-, pullaa ja kinuskikakkua. Nyt kerromme kuinka voit tehdä hillakiisseliä ja lisätä siihen mustikkaa.

Hillakiisseliä- ja soppaa

Kiehauta ensin litra vettä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.