Koiraurheilu: Ro­va­nie­men Ou­nas­hal­lis­sa riitti säpinää kan­sain­vä­li­ses­sä agi­li­ty­kil­pai­lus­sa – katso ku­va­gal­le­ria

Kolumni: Pi­täi­si­kö yli­su­ku­pol­vis­ta jo­ki­ra­ken­ta­mi­seen liit­ty­vää traumaa lähteä pur­ka­maan so­vin­to­ko­mis­siol­la?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Mar­ja­ka­ve­ri-kam­pan­ja kan­nus­taa kaikkia mar­ja­met­sään, kun ul­ko­mai­sia poi­mi­joi­ta ei ole – ou­lu­lai­set Heidi Vie­ri­maa ja Tom Sirviö ovat mar­jas­ta­neet yhdessä jo vuosia: "Syömme marjoja päi­vit­täin"

Marjastajia kaivataan nyt kipeästi, sillä ulkomaisten poimijoiden panos puuttuu.Oululaiset Heidi Vierimaa ja Tom Sirviö ovat innokkaita marjastajia. He poimivat kesäisin eniten mustikoita, sillä niitä heillä kuluu eniten.
Oululaiset Heidi Vierimaa ja Tom Sirviö ovat innokkaita marjastajia. He poimivat kesäisin eniten mustikoita, sillä niitä heillä kuluu eniten.
Kuva: Janne Körkkö

Arktiset Aromit ry on käynnistänyt Marjakaveri-kampanjan, jossa kannustetaan koko yhteiskuntaa osallistumaan marjojen keruuseen. Yhdistyksen Marjakaveri-kampanja sai alkunsa hyvänmielen kampanjana jo viime vuonna. Kampanjan merkitys on tänä vuonna vielä entistäkin tärkeämpi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.