Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Mari Ederin haaveet huip­pu­si­joi­tuk­ses­ta Kon­tio­lah­den maail­man­cup-sprin­tis­sä va­lui­vat pys­ty­am­mun­nan huo­li­mat­to­muus­vir­hee­seen

Kontiolahti

Suomen ampumahiihtomaajoukkue on vannonut alkavalla maailmancup-kaudella joukkueena pärjäämisen nimeen. Lauantainen naisten pikakisa Kontiolahdella osoitti, ettei maajoukkue ole puhellut lämpimikseen.

Koko Suomen naisviisikko Mari Eder, Suvi Minkkinen, Venla Lehtonen, Nastassia Kinnunen ja Erika Jänkä selviytyi 7,5 kilometrin sprintissä 60:n joukkoon eli sunnuntain takaa-ajoon. Se on harvinaista.

Vielä toiselle ampumapaikalle tullessaan aivan kärkisijoista taistellut Eder laukoi pystystä ensimmäisen ja viidennen kudin ohi. Loppusijoitukseksi valahti 19:s reilut 50 sekuntia jäljessä itävaltalaisvoittaja Lisa Theresa Hauserista.

Eder, 35, liitti kotisprintissä vaiheikkaalla kilpaurallaan muistojen kirjaansa jälleen yhden, erikoisenkin detaljin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.