Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Pääkirjoitus
Tilaajille

Luo­ton­an­non ra­joit­ta­mi­nen olisi pe­rus­tel­tua ainakin ta­lo­yh­tiö­lai­no­jen osalta

Suomalaisilla on velkaa enemmän kuin koskaan historiassa aikaisemmin on ollut. Tämä ei ole ihme. Korot ovat pitkään olleet hyvin matalat: nyt puhutaan jo negatiivisista koroista. Houkutuksia on maailma täynnä ja halpa raha suorastaan kannustaa velkaantumaan.

Suomalaiset ottavat selvästi eniten velkaa asunnon hankintaan. Asuntojen hinnat ovat nousseet ja osasyy hintojen nousulle on varmasti matala korkotaso,  joka pitää yllä asuntojen kysyntää erityisesti pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa.

Luotonottoa miettiessään ihmiset miettivät yleensä enemmän sitä, paljonko velanhoitoon menee kuukaudessa rahaa, ei velan suuruutta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.