-

Luonto kiittää as­falt­ti­tei­den ke­hi­tyk­ses­tä – "Kuu­men­nuk­ses­sa py­ri­tään pi­tä­mään läm­pö­ti­lat mah­dol­li­sim­man ma­ta­li­na, ja myös silloin hii­li­di­ok­si­di­pääs­töt pie­ne­ne­vät"

Vain yksi muutos asfaltin valmistusprosessissa saa hiilidioksidipäästöt pienenemään huomattavasti.

Vain yksi muutos asfaltin valmistusprosessissa saa hiilidioksidipäästöt pienenemään huomattavasti.

Tilaajille
Tilaajille

Liikennöidyillä teillä, lentokentillä, teollisuusalueilla, satamissa, kaduilla ja pyöräteillä. Asfalttia näkee joka puolella. Tuttua tuotetta on yritetty muuttaa ympäristöä vähemmän kuormittavaksi eri keinoin jo vuosien ajan. Nyt uusi asfaltista kehitetty ympäristöystävällisempi vaihtoehto on tullut Suomeen.

Peabin Raahen asfalttiasema on mukana lanseeraamassa Suomeen Peabin ECO-Asfaltia.

Tavoitteena on puolittaa asfaltista koituvat hiilidioksidipäästöt korvaamalla valmistuksessa käytettävä fossiilinen polttoaine uusiutuvista raaka-aineista tuotetulla energialla.

Uusiutuviin energialähteisiin siirtyminen on valmistusprosessissa tärkeä toimenpide, kun asiaa tarkastellaan ilmastovaikutusten vähentämisen kannalta. Valmistuksessa kivimateriaalin kuivaaminen ja lämmitys ovat vaiheita, jotka vievät paljon energiaa.

Asfaltin valmistuksessa käydään läpi monta prosessia. Kun kaikki osa-alueet menevät nappiin, saadaan tienpintaan hyvää ja tasaista jälkeä.
Asfaltin valmistuksessa käydään läpi monta prosessia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.