Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Lunta on satanut tam­mi­kuus­sa poik­keuk­sel­li­sen paljon – kan­nat­taa­ko ta­lon­omis­ta­jan olla huo­lis­saan lu­mi­kuor­mas­ta ka­tol­la?

Lunta pudotetaan paitsi kattojen romahdusvaaran vuoksi, myös vaarallisten lumilippojen ja jääpuikkojen takia. Selvitimme, kuinka paljon lunta katot kestävät.Luminen tammikuu tietää työntäyteisiä päiviä Shamsullah Sarvarille ja muille lumenpudottajille.
Luminen tammikuu tietää työntäyteisiä päiviä Shamsullah Sarvarille ja muille lumenpudottajille.
Kuva: Anssi Jokiranta

Lunta on satanut tammikuussa suuressa osassa Lappia keskimääräistä enemmän. Kittilässä ja Sodankylässä on puolestaan rikottu lumiennätyksiä. Se teettää töitä katonpuhdistajille.

Kattotutkan lumenpudottaja Tatu Tuonosella ja tämän työparilla Shamsullah Sarvarilla on perjantaina työn alla muutamalla kerrostalo sekä eräs teollisuushalli.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.