ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Lu­ki­jam­me ker­to­vat: Tässä ovat Ro­va­nie­men 11 parasta pulk­ka­mä­keä – liki jo­kai­ses­sa las­ku­pai­kas­sa olisi jotain pa­ran­net­ta­vaa

Monet toivovat laskupaikkojen kehittämistä ja parempaa tietoa niistä. Erityisesti keskustaan pitäisi saada erikokoisia vaihtoehtoja eri ikäisten laskijoiden vaatimuksiin.

Rovaniemelle pitää saada parempia laskupaikkoja eri ikäisille lapsille. Nykyiset mäet ovat liian pieniä, väärässä paikassa, vaikeasti löydettäviä tai niissä on jotakin muuta vikaa. Tätä mieltä oli valtaosa Lapin Kansan pulkkakyselyn noin 50 vastaajasta.

– On käsittämätöntä, että talvi- ja matkailukaupungista puuttuu kunnollinen, helposti saavutettava pulkkamäki, joka sopisi myös turisteille ja pienille lapsille, eräs vastaaja sanoi.

– Rovaniemestä pitäisi tehdä lapsiystävällinen kaupunki, toinen vaatii.

Toisaalta kysely myös tuotti 11 ehdotusta laskupaikoista eri puolilta Rovaniemeä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.