Lakot: Ju­na­lak­ko alkaa maa­nan­tai­na, kaikki VR:n vuorot pe­ru­taan

Kolumni: Nuoren ai­kui­sen elä­mäs­sä on paljon hyvää, mutta samalla paljon pii­lo­tet­tua huolta

Kuvagalleria: Kont­ti­sen ki­sois­sa nähtiin rä­väk­kää lasten pu­ku­lois­toa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Yh­teis­työ on toi­mi­nut

En ole havainnut, että poliittinen johtaminen olisi Rovaniemellä hakusessa. Yhteistyö on ollut lähes saumatonta, mitä nyt muutama henkilövalinta. Ei se, että on äänestänyt tyhjää kerro, että poliittinen johtaminen olisi hakusessa. Enemmän se kertoo siitä, että päättäjät ovat epävarmoja päätösten ja esitysten laillisuudesta, vaikka paikalla on istunut kaupungin lakimies.

Päätöksenteon pitää olla aina avointa ja läpinäkyvää, eikä siitä saa saada kuvaa, että päättäjät olisivat epävarmoja kokousten ja esitysten laillisuudesta. Miksi he eivät luota? Siitä kertoo todennäköisesti neljä tyhjää äänestänyttä, vaikka paikalla oli lakimies.

Ihmettelen kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtajan Juhani Juuruspolven (kok.) purkausta (LK 14.2.). Onko hänellä edes omien tuki takanaan? Oikaisuvaatimuksen jätti laaja puolueiden edustajuus. Juuruspolvi arvostelee kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtajaa Maria-Riitta Mällistä – harkinta petti. Kuten Mällinen hyvin asian ilmaisi (LK 14.2.),

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.