Kolumni: Kuusi mil­joo­naa mur­hat­tua vel­voit­taa si­nut­kin kat­so­maan pa­huut­ta silmiin

Sotaharjoitus: Teemu Hil­tu­nen, 25, sai käskyn ker­taus­har­joi­tuk­seen ja toimii nyt jouk­kueen va­ra­joh­ta­ja­na suu­res­sa Na­to-har­joi­tuk­ses­sa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Vastaus Jari An­ge­rial­le

Lapin Kansan lukijapalstalla (LK 25.2.) viitattiin aikoinaan Karjusaareen rakentamaani kesämökkiin. Ostamalleni maalle hain pokkeuslupaa Lapin lääninhallitukselta kesällä 1985. Syksyllä tuli myönteinen päätös poikkeusluvalle ja 4.12.1985 Ylitornion kunnan rakennuslupa.

En ole ollut kunnanvaltuuston jäsenenä vielä silloin, kuten Jari Angerian kirjoituksessa annetaan ymmärtää. En ole yrittänyt vaikuttaa mitenkään asioiden kulkuun. En ole koskaan tavoitellut kuntapäättäjänä omia etuja, enkä tule sitä tekemään.

Angeria antaa lisäksi ymmärtää, että hallituksen puheenjohtaja luottamushenkilönä käyttää asemaansa väärin. Angeria itse on kunnanvaltuuston ja -hallituksen jäsen sekä teknillisen lautakunnan hallituksen edustaja. Hänellä on käynnissä käräjöinnit kuntaa vastaan.

Kunnanhallituksen kokouksessa (16.12.2019) käsiteltiin maakauppaa, jossa Angeria halusi ostaa Lakkapään entisen kiinteistön maapohjan kunnalta 0,60 euron neliöhintaan (yhteensä 7 000 euroa).

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi