Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Levillä ja Ro­va­nie­mel­lä ei lää­kä­ri­pu­laa

Lapin Kansassa julkaistiin 15.11. artikkeli ”Lääkäripula kuormittaa yksityisiä terveysasemia”, josta saattaa syntyä käsitys, että Lapissa on yksityisillä terveysasemilla laaja lääkäripula. Haluan korjata tiedon Pihlajalinnan Levin ja Rovaniemen yksiköiden osalta. Niissä ei ole lääkäripulaa. Lisäksi jutusta voisi päätellä, että Levillä tarjotaan vain satunnaisia, sesonkiluontoisia lääkäripalveluja. Tämäkään ei pidä paikkaansa.

Pihlajalinna Levi on vuodesta 2010 Sirkassa toiminut lääkärikeskus, joka tunnettiin alkuvuosina Medi-Levinä ja Medi-Lappina. 2014 Medi-Lapin toiminta siirtyi yrityskaupassa Pihlajalinnalle. Pihlajalinna Levi on 17 vastaanottohuoneen lääkärikeskus, joka on varusteltu omalla röntgen-, ultraääni- ja laboratoriovalmiudella. Lääkäriin pääsee pääsääntöisesti samana päivänä. Palveluksessamme on kokeneita yleis-, erikois- ja työterveyslääkäreitä. Asiakassuhteet ovat vuosien mittaisia ja tunnemme asiakkaamme. Palvelemme yksityisasiakkaiden lisäksi Levi-keskuksen turisteja ja vahvistamme näin hiihtokeskusalueen elinvoimaisuutta ja asiakaskokemusta. Toimimme myös ympärivuotisesti alueen merkittävimpänä työterveyshuollon palveluntuottajana.

Pihlajalinna on avannut kuluvana vuonna toimipisteen myös Rovaniemelle, missä asiakasmäärien kasvusta huolimatta tarjontaa riittää asiakkaidemme tarpeisiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.