Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Kel­vo­ton­ta tien­hoi­toa

Miksi YIT hoitaa teiden talvikunnossapidon kelvottomasti? Jatkuvasti pitää soittaa tienkäyttäjän linjalle, jotta auraus tulee – sitten joskus kun se tulee.

Kun vastaantulevaa piti väistää, reunoilla oli lunta yli 30 senttiä ja auto juuttui kiinni. Toisella reunalla oli saman verran lunta. Ainostaan autojen "auraamat" urat olivat keskellä tietä, mutta sielläkin lunta oli yli 20 senttiä.

Raskaan ajoneuvon, kuten puutavarakuljetusten on jokseenkin mahdotonta käyttää tietä. Siellä on liikaa lunta! Lisäksi tietä käyttävät kotipalvelu ja hälytysajoneuvot ynnä muut sellaiset. Kyseinen Lankojärven länsipuolen tie hoidetaan maataloustraktorilla, joka ei ole tarkoitettu tien kunnossapitoon. Se kuuluu pellolle. Traktorit pois tienpidosta kokonaan.

YIT:lle ei pidä antaa yhtään urakkaa, koska se ei hoida teitä sopimusten mukaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.