Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Katri Kulmuni jatkoon

Keskustan kenttäväki kokoontuu puoluekokoukseen lauantaina. Edessä on myös puheenjohtajan valinta. Nykyinen puheenjohtajamme Katri Kulmuni on toiminut tehtävässään vuoden päivät. Erityisesti me täällä Lapissa näkisimme mielellämme Katrin jatkamassa puolueen puheenjohtajana.

Keväällä edessämme olivat poikkeukselliset ajat maailmanlaajuisen pandemian koetellessa myös Suomea. Koronaan liittyvät terveydelliset, sosiaaliset ja sivistykselliset haasteet sekä talouden kohtaamat ongelmat eivät ole suinkaan ohi, ja näiden ratkaisemisessa puolue tarvitsee vahvan johtajan.

Suomen pohjoisimpana maakuntana Lapille on tärkeää, että äänemme tulee kuulluksi päätöksentekopöydissä. On lappilaisten etu, että hallituspuolueen puheenjohtaja tulee Lapista. Koronakevät ja -kesä ovat osoittaneet, että ymmärrys välimatkoista, rajaseudun ihmisten arjesta tai matkailun merkityksestä eivät aina avaudu etelän ihmisille.

Tarvitsemme vahvaa edunvalvontaa joka sektorilla, jotta jo olemassa olevat palvelut ja rakenteet turvataan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.