työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lisää vaa­te­kaup­po­ja

Haluan lisää vaatekauppoja Rovaniemelle! Täällä on vaan muutama tunkkainen liike: H&M, Carlings, Bikbok ja Ginatricot. Mistä vaatteet pitäisi hommata? Tilaamalla? Ei, koska eri brändeillä on erikokoisia ja -mallisia vaatteita, jolloin ei ikinä tiedä, minkä kokoinen vaatteen pitää olla, kun sitä ei saa kokeilla.

Jatkuva tuotteiden tilaaminen netistä kuormittaa myös ympäristöä. Lisäksi useissa kaupoissa on maksullinen toimitus, joten ostajillekin tulisi halvemmaksi ostaa tuotteet paikan päältä. Osa kaupoista on EU:n ulkopuolella, joten tilaukseen sisältyy tullimaksu. Aina tilaus ei edes läpäise tullia, ja näin paketti jää sinulta saamatta.

H&M on suurimmaksi osaksi lasten, miesten ja naisten kauppa, Carlingsissa on liian kalliita vaatteita. Bikbokin ja Ginatricon vaatteet menevät muodin mukana. Jos muodissa on tietynlaiset topit, ne myyvät enimmäkseen niitä ja jos muotiväri on ruskea, kaikki vaatteet ovat ruskeita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.