kolumni: Han­ka­lat ajat vaa­ti­vat jät­ti­mäi­siä uh­rauk­sia, mutta ei koskaan kau­pun­geis­sa

Pian kylmenee: Lapissa voi olla pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

Tilaajille

Lii­ga­kar­sin­ta vaanii Team Lak­ka­pää­tä ja WoVo Ro­va­nie­meä - Lak­ka­pään Sii­lin­jär­ven peli siirtyy

Lentopallon Mestaruusliigan rovaniemeläisjoukkueet Woman Volley ja Team Lakkapää ovat vaarassa päätyä runkosarjan jälkeen liigakarsintaan. Lakkapää on tällä erää miesten liigan hännillä ja WoVo kymmenentenä liki suoran säilymisen ulottumattomissa.

Mestaruusliigassa runkosarjan kahdeksan parasta selviää pudotuspeleihin. Runkosarjan yhdeksännen kausi päättyy. Runkosarjan 10. ja 11. pelaavat paras viidestä -systeemillä siitä, kumpi joukkueista joutuu pelaamaan liigakarsinnoissa. Otteluparin häviäjä kohtaa 1-sarjan voittajan (kotietu liigassa tällä kaudella pelanneella) ja tämän otteluparin voittaja saa anoa liigapaikkaa kaudella 2022-2023. Tämäkin ottelupari pelataan paras viidestä -systeemillä.

Miesten Mestaruusliigassa sijoista 9-11 käydään runkosarjan loppukierroksilla todella tiukka taisto oululaisen Ettan, turkulaisen TuTo Volleyn ja Team Lakkapään kesken.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi