Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Lauri Mark­ka­sen EM-ki­sa­hur­mion toi­vo­taan jat­ku­van Utah Jazzin NBA-mie­his­tös­sä: ”Oloni on it­se­var­ma”

Uuteen kauteen valmistavalla leirillä oleva koripalloliiga NBA:ssa pelaava Utah Jazzin joukkue tapasi median edustajia maanantaina, jolloin mielenkiinto kohdistui myös huikeat EM-kisat pelanneeseen Suomi-koriksen ykköstähteen Lauri Markkaseen. Suuri kysymys on se, pystyykö Markkanen jatkamaan Suomen maajoukkueessa nähtyä pelihurmostaan myös uudessa NBA-seurassaan?

Olihan Markkanen yksi koko EM-turnauksen parhaista pelaajista heitettyään palloa pussiin 27,9 pisteen keskiarvolla, mikä oli koko turnauksen toiseksi paras lukema. Yhteenlaskettuna Markkanen teki kuitenkin entinen pisteitä koko turnauksessa. Merkittävää on myös se, että Markkanen viihtyy myös puolustuspäässä riistäen palloja omalle joukkueelle. Markkasen unelmapelaamisen voimin Suomi selvisi puolivälieriin asti ja laittoi siinäkin pelissä tulevan mestarimaan Espanjan koville.

– Näytin itselleni, että voin tehdä monia asioita kentän molemmissa päädyissä, joten se nosti itseluottamustani niin, että olen valmis uuteen kauteen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.