Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 6. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: De­mo­met­sät kas­va­vat kai­vat­tua tietoa – Ro­va­nie­mel­le pe­rus­tet­tu­ja alueita aiotaan tutkia seu­raa­vat sata vuotta

Itsenäisyyspäivä: Suomi juhlii tänään 105-vuo­tis­ta it­se­näi­syyt­tään – Lapin Kansa seuraa juhlia paikan päällä

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Lauri Ala-Myl­ly­mä­ki siirtyy Il­vek­ses­tä Ita­liaan

Tamperelaisen Ilveksen hyökkääjä Lauri Ala-Myllymäki siirtyy Italian Serie B:ssä pelaavaan Venezia FC:hen. Laurin sopimus alkaa virallisesti tammikuun alussa, kun talven siirtoikkuna aukeaa, ja on voimassa 30.6.2024 asti.

Ala-Myllymäen ura Ilveksessä hakee vertaistaan. Hän aloitti uransa Ilves Pirkkalassa 4-vuotiaana vuonna 2001 ja kipusi Ilveksen junioriputken läpi aina Ilveksen edustusjoukkueen riveihin jo vuonna 2013. Samana vuonna ”Lämmi” teki jo ensimmäisen maalinsa Ilves-PK-35 -ottelussa.

– Olemme todella onnellisia, kun Lauri siirtyy urallaan eteenpäin. Venezia on hieno seura ja Serie B kovatasoinen sarja, mutta emme epäile hetkeäkään Laurin mahdollisuuksia siellä, sanoo Ilveksen kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi seuran verkkosivulla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.