ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Lappiin myön­net­tiin stra­te­gia­ra­hoi­tus­ta am­ma­til­li­seen kou­lu­tuk­sen ke­hit­tä­mi­seen yh­teen­sä 255 000 euroa – Raha ja­kau­tuu nel­jäl­le kou­lu­tuk­sen jär­jes­tä­jäl­le

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi strategiarahoitusta koko Suomessa yhteensä 15 miljoonaa euroa. Strategiarahaa sai yhteensä 75 koulutuksen järjestäjää.

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia sai Opetus- ja kulttuuriministeriön strategiarahoitusta yhteensä 160 000 euroa.
Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia sai Opetus- ja kulttuuriministeriön strategiarahoitusta yhteensä 160 000 euroa.
Kuva: Emma Taipale

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää strategiarahoitusta saa neljä ammatillisen koulutuksen järjestäjää Lapissa. Strategiarahoituksen yhteenlaskettu määrä on Lapissa 255 000 euroa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö kertoo, että suurin osa rahoituksesta on myönnetty opetuksen ja ohjauksen laadun parantamiseen ja oppimisympäristöjen kehittämiseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.