Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Pääkirjoitus: Ko­ti­mais­ta mar­ja-alaa ra­vis­tel­lut ri­kos­tut­kin­ta on valmis ja siirtyy nyt syy­te­har­kin­taan – mai­ne­hait­ta on jo varma, eikä sen kor­jaan­tu­mi­ses­ta ole takeita

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Lappiin myön­net­tiin stra­te­gia­ra­hoi­tus­ta am­ma­til­li­seen kou­lu­tuk­sen ke­hit­tä­mi­seen yh­teen­sä 255 000 euroa – Raha ja­kau­tuu nel­jäl­le kou­lu­tuk­sen jär­jes­tä­jäl­le

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi strategiarahoitusta koko Suomessa yhteensä 15 miljoonaa euroa. Strategiarahaa sai yhteensä 75 koulutuksen järjestäjää.

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia sai Opetus- ja kulttuuriministeriön strategiarahoitusta yhteensä 160 000 euroa.
Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia sai Opetus- ja kulttuuriministeriön strategiarahoitusta yhteensä 160 000 euroa.
Kuva: Emma Taipale

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää strategiarahoitusta saa neljä ammatillisen koulutuksen järjestäjää Lapissa. Strategiarahoituksen yhteenlaskettu määrä on Lapissa 255 000 euroa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö kertoo, että suurin osa rahoituksesta on myönnetty opetuksen ja ohjauksen laadun parantamiseen ja oppimisympäristöjen kehittämiseen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita