Sodankylä

Rivitalopalon sammuttaminen jatkuu Sodankylässä, kaikki asunnot kärsineet vesi- ja savuvahinkoja

Olli Miettunen
Rivitalopalon sammuttaminen jatkuu Sodankylässä, kaikki asunnot kärsineet vesi- ja savuvahinkoja

Rivitalossa on neljä huoneistoa.

Sinikka Pylkkänen

Neljän huoneiston rivitalon tulipalon sammutus- ja raivaustyöt jatkuvat edelleen Sodankylän Karjalammentiellä. Kaikki huoneistot ovat kärsineet vesi- ja savuvahinkoja.

Pelastuslaitoksen Kari Kuosmanen arvioi jo aiemmin, että kaikki neljä asuntoa ovat toistaiseksi asuinkelvottomat. Raivaustyöt jatkuvat pitkälle iltaan, ja aiheuttavat savuhaittoja lähialueille. Pelastuslaitos kehottaa Facebook-sivullaan alueen asukkaita pysymään sisätiloissa ja sulkemaan ilmastoinnin.

Videolla näkyy palon aiheuttamaa tuhoa rivitalolle:

 

Palon syttymissyystä ei ole toistaiseksi tietoa. Pelastuslaitoksen päällystöpäivystäjä huomasi palon ohi kulkiessaan ja teki siitä hälytyksen keskiviikkona vähän puolen päivän jälkeen.

Kaikki rivitalon asunnot ovat asuttuja, mutta tiettävästi niissä ei ollut palon syttyessä ketään paikalla. Henkilövahinkoja palossa ei ole tullut.

Palopaikka sijaitsee Sodankylän keskustan pohjoispuolella.

Video palopaikalta:

 

Maps4news

Uutinen ja otsikko päivitetty 7.2.2018 klo 15.27: palon sammutus- ja raivaustyöt jatkuvat.

Uutiseen lisätty kuva paikalta klo 17.20.

Uutiseen lisätty videoita paikalta kello 17.48


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Ozi

    Kiinteistössä on kolme huoneistoa ja saunaosasto.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös